26 April Symposium in het provinciehuis

Op dit symposium gaan we dichter naar de praktijk. Naast een inspirerende presentatie over innovatie, vernieuwing en de visie achter jeugdzorg2.0  organiseren we een open space markt. Dit is een markt, waar vernieuwers in de jeugdzorg hun initiatieven van moderne hulpverlening presenteren!    Voorbeelden waarin hulpvragers regisseur zijn van hun eigen plan, online hulp, de kracht van social media, slim gebruik van computers, tablets en smartphones ten dienste van hulpvragers en hulpverleners.

Er is veel gelegenheid voor discussie met hulpverleners2.0 en er kan snel en makkelijk overgestapt worden naar een volgende kraam. Geen wachtlijsten, gewoon instappen en meedoen! Veel innovatie, inspiratie en enthousiasme bij elkaar. Zet vernieuwers bij elkaar en je krijgt een kolkende rivier vol vernieuwing en inspiratie. Spring er in en laat je meestromen!

Dit symposium gaan we natuurlijk op 2.0 wijze organiseren. We maken daarvoor gebruik van de social-media. Hiermee besparen we veel reiskosten en tijd en laten we de kracht en efficiency van deze middelen zien. Middelen die we naast de e-mail en de telefoon gebruiken zijn bijvoorbeeld; Twitter, Facebook en Google-Docs.  Velen van ons zijn met deze middelen vertrouwd en zetten deze al in voor hun dagelijks praktijk.  Voor de mensen die hier nog geen gebruik van maken en hier graag meer over willen weten adviseer ik om te kijken op de bladzijde social-media.

Deze site is aan de veranderingen onderhevig. Kom af en toe even terug om naar de nieuwste ontwikkelingen te kijken.

Heb je een 2.0 project , wil je meedoen met een eigen Workshop..?

Ben je uitvoerend hulpverlener,  ouder of jongere..?

Op dit moment is er geen vrije plaatsen meer voor een presentatietafel.  Uiteraard kun je jezelf aanmelden als bezoeker, want met je goede ideëen ben je altijd welkom om mee te doen doen en bij te dragen aan de discussies om nieuwe contacten leggen en je netwerk uitbreiden. Jeugdzorg 2.0 staat immers voor  verbinden, vakmanschap en vertrouwen. Reden genoeg om toch te komen.  Wil je op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen, volg dan deze site of neem contact op met:   Peter de Jong  of Kelly de Vries.

 

%d bloggers liken dit: