Mijn doelen stellen en Kwadraad hulp Online, Kelly de Vries en Wouter Bruijning

Mijn doelen stellen.

Om jezelf te motiveren tot verandering of verbetering van een situatie, is het nodig om te weten wat je belangrijk vindt. Maar soms is het lastig te bedenken wat je nu precies belangrijk vindt, of is het moeilijk om dit in één zin samen te vatten.

Op deze website vind je een grote hoeveelheid doelen, verdeeld over een aantal onderwerpen (eventueel onderwerpen toevoegen). Je kunt per onderwerp één of meerdere doelen – die jij belangrijk vindt – aanvinken. Vervolgens kun je door de doelen cijfers te geven, een lijstje maken met de volgorde van belangrijkheid van de door jou aangevinkte doelen.

Door het e-mailadres van je hulpverlener in te vullen, krijgt je hulpverlener ook inzage in jouw doelenlijst, waardoor hij of zij met jou verder kan werken aan het bereiken van de door jou gestelde doelen.

Meer lezen over mijn doelen stellen? klik HIER!

Meer weten over Kelly? Klik HIER!

Kwadraad hulp Online

Via Hulp Online van Kwadraad kunnen cliënten hun eigen hulpverleningsproces vormgeven. Dit begint al op de website.  Cliënten kiezen zelf de manier waarop ze hulp willen krijgen. Dit kan passief, actief of interactief en natuurlijk ook ‘gewoon’ offline. Wij zien een grote meerwaarde in de vermenging van online en offline middelen, het zogeheten ‘blended’ werken.

De online hulpverlening verloopt via de persoonlijke pagina van de cliënt. Dit Online Dossier biedt communicatiemogelijkheden voor chat, berichtverkeer, huiswerkopgaven en online trainingsprogramma’s zoals de online faalangsttraining. Deze programma’s zijn ook zeer geschikt om blended toe te passen.

Minstens zo belangrijk zijn de in het Online Dossier aangeboden zelfhulpmogelijkheden, de ontsluiting van ‘social tools’ en de virtuele bibliotheek die gevuld wordt door alle medewerkers van Kwadraad. Voor een impressie van het Online Dossier kunt u hier kijken.

Met Hulp Online en het Online Dossier geeft Kwadraad handen en voeten aan transparant en bijdetijds maatschappelijk werk.

%d bloggers liken dit: